Monica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mă numesc Monica, am 39 de ani, sunt din orasul Ploiești, România și sunt mântuită de 8 ani. Am crescut într-o familie de intelectuali, fără probleme sau griji din punct de vedere financiar, dar, cu toate aceste lucruri, familia noastră era distrusă, tatăl meu în tot acest timp o înșela pe mama, neavând timp de noi, de educația noastră, să ne ofere dragoste sau apropiere.

La vârsta de 6 ani, tatal meu a divorțat de mama, rămânând în grija mamei, eu și fratele meu mai mare fiind în vârstă de 10 ani atunci. În tot timpul acesta se dezvoltase o ură și o amărăciune care creșteau pe zi ce trecea, încat uram orice copil pe care îl vedeam de mână cu tatăl său.

Toata viața m-am simțit respinsă și marginalizată, deși mama mea îmi oferea cam tot ce vroiam din punct de vedere financiar, fapt ce a determinat distrugerea vieții mele. Din ce în ce mai mult am încercat să găsesc liniștea sufletească mergând la o biserică ortodoxă, rugându-mă la icoane, crezând că Dumnezeu mă iartă, dar plecam de acolo și făceam aceleași lucruri și am văzut că nu funcționează.

M-am căsătorit, dar căsnicia mea nu a mers, sfârșind în a divorța, încercând fel și fel de relații ajungând să curvesc, să mint până la extreme, și să-mi înec amarul într-un pahar de băutură. De 3 ori am avortat, fără să-mi pese atunci sau să mă gandesc că îmi va afecta conștiința, ajunsesem într-o stare degradată emoțional, psihic, dar și moral și spiritual.

Tânjeam după dragoste, acceptare și păcatul din via?a mea mă distrugea din ce în ce mai mult. Într-o zi eram la locul meu de muncă, când un tânăr a venit (astăzi el fiind soțul meu) și mi-a dat o invitație la biserică. Mi-a spus despre iertare și speranța în Isus, și așa am aceptat să vin la biserică.

Nu am înțeles multe lucruri în prima mea slujbă de biserică, dar un lucru l-am înțeles perfect, că aveam multe păcate și dacă muream mergeam în iad, fapt pentru care am fost mântuită chiar în acea seară. Au trecut opt ani de atunci și Dumnezeu și-a aratat gloria Lui prin faptul ca El schimbă vieți și destine.

Astăzi sunt căsătorită, am 3 copii, nu mă mai simt respinsă și abandonaă, stiu cine sunt in Hristos. Dragostea lui D-zeu și a soțului meu o simt în fiecare zi și asta datorită jertfei lui Isus.